ЖК "Володимирський" у пішій доступності від підземки

24/03/2019

Трафік на дорогах Києва постійно зростає, деколи поїздка в наземному транспорті перетворюється в «захоплюючу» багатогодинну подорож. Тому близькість до метро - одне з конкурентних переваг для будь-якого житлового комплексу. "Володимирський" в огляді ЖК поруч із метро від 3m2.

ЖК «Володимирський» розташований у центрі - по вул. Антоновича, 109, навпроти ринку «Володимирський». До станцій «Либідська» та «Олімпійська» можна дійти за 15 хвилин, дорога до метро «Палац Україна» займе і того менше - до 5 хвилин.

Комплекс представляє собою 24-поверховий будинок на 165 квартир, з яких вже побудовані 12 поверхів. 

Зовнішній вигляд будинку витриманий у стилі art deco, що дозволить йому ефектно виділятися на тлі навколишнього міського середовища. Цікавою особливістю комплексу є нестандартні планування, з напівкруглими кімнатами, просторими вбиральнями, прихожими і терасами, а також наявність дворівневих апартаментів.

Для комфорту мешканців на перших 3-х поверхах розмістяться нежитлові приміщення під магазини, офіси, салони краси, фітнес-центри та інші установи сфери послуг, для автовласників передбачений підземний паркінг. 

У комплексі буде встановлена ​​система «розумний будинок», до базової комплектації якої ввійде контроль доступу, мережа інтелектуальних домофонів, облік споживання енергоресурсів, система пожежної безпеки та інші опції.

Девелопер, піклуючись про збереження історичного району Києва, запланував благоустрій сусіднього двору, з установкою дитячих майданчиків, ландшафтним дизайном, художнім розписом стін, укладанням доріжок і освітленням. Завдяки зусиллям забудовника, мешканці комплексу та навколишніх будинків отримають затишну зону відпочинку.

Вартість квадратного метрк в ЖК «Володимирський» становить від 34 210 до 47 400 грн.

Інші новини

Дізнатись ціну
Відділ продажу
Адреса:
м. Київ
Печерський р-н
вул. Старонаводницька, 16б
Графік роботи:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ-НД: 10:00 - 17:00
Запис на консультацію:
(044) 392 45 18
E-mail:
info@intergal-bud.com.ua