Нова класика: ЖК «Володимирський»

05/06/2019

Будинок із індивідуальним стилем, преміальним місцем розташування та максимально продуманим комфортом будує компанія «Інтергал-Буд» на вул. Антоновича в Києві.

ЖК «Володимирський» для тих, хто цінує свій час і бажає поєднати класичний стиль із сучасними технологіями.

Весь діловий, торговий і розважальний центр столиці крутиться навколо вас! Поруч із ЖК «Володимирський» розташовані: концертний зал «Україна» , костел св. Миколая з органним залом, НСК «Олімпійський», торгово-розважальні та бізнес центри, супермаркети, ресторани вищого класу, парк М.Заньковецької, медичні клініки, школи, дитячі сади та інші об'єкти міської інфраструктури.
До станції метро «Палац Україна» 1 хв. пішки. Зручна транспортна розв'язка дозволяє дістатись до будь-якої точки міста в лічені хвилини.

Характер і особливості

Будинок побудований в стилі art déco. Ця спокійна класика архітектури, всередині якої ви знайдете всі атрибути сучасного комфорту:

  • підземний і наземний багаторівневий паркінги в співвідношенні 1: 1 до кількості квартир;
  • дизайнерське лобі з консьєрж сервісом;
  • власна інфраструктура на перших трьох поверхах будівлі: кафе, бутики, фітнес-центр преміум класу, салони краси та інші послуги;
  • 12 варіантів планувань квартир на будь-який смак, в тому числі квартири з терасами, окремими вбиральнями і просторими ванними кімнатами .;
  • система розумний будинок з мережею інтелектуальних домофонів, камерами спостереження, обліком споживання енергоресурсів і контролем доступу;
  • панорамні вікна і розкішні краєвиди на центр столиці;
  • вентильовані фасади, дизайнерські оздоблювальні та високоякісні будівельні матеріали.


Умови придбання

Житловий комплекс «Володимирський» надає своїм покупцям найкращі умови для оплати квартир повністю або частинами без подорожчання вартості.
Компанія «Інтергал-Буд» єдина в Києві пропонує придбати житло бізнес-класу з початковим внеском 30% від загальної вартості при безпроцентної розстрочення на 18 місяців.
Іпотеку надає банк «Глобус». Кредит на покупку елітної нерухомості можна взяти до 20 років від 5,9% при первинному внеску від 20% вартості об'єкта.
При 100% оплаті діють акційні пропозиції від забудовника.

Терміни закінчення робіт

Заявлений термін закінчення будівельних робіт 4 квартал 2019 р

Текст статті: https://focus.ua/ukraine/430554-zhk-vladimirskij-novaya-klassika.html

Інші новини

Дізнатись ціну
Відділ продажу
Адреса:
м. Київ
Печерський р-н
вул. Старонаводницька, 16б
Графік роботи:
ПН-ПТ: 09:00 - 19:00
СБ-НД: 10:00 - 17:00
Запис на консультацію:
(044) 392 45 18
E-mail:
info@intergal-bud.com.ua